Kinesitherapeuten
Steffi Mestdag
Steffi Mestdag
Hey, ik ben Steffi.
In 2015 studeerde ik af als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan de UGent. Daarna vervolgde ik mijn opleiding met de postgraduaten Manuele Therapie en Myofasciale Therapie.
Recent behaalde ik ook mijn postgraduaat Pelvische reëducatie en Perinatale kinesitherapie, waar mijn echte passie ligt.
Naast de consultaties bij Kids&Zoo ben ik ook werkzaam in mijn eigen thuispraktijk in Olsene.
Naast kiné zijn, ben ik ook mama van een zoontje van 2 jaar en in mijn vrije tijd geniet ik van onze tijd samen als gezin.
Laurine  Van Heule
Laurine Van Heule

Hallo!

Ik ben Laurine, 30 jaar en afgestudeerd als sportkinesitherapeut en kinesitherapeut bij kinderen, bij kids&zoo werk ik als  kinderkinesist.Onder het motto 'if a child cannot learn in the way we teach, we must teach in a way the child can learn' is het mijn passie om kinderen te stimuleren op de voor hen meest optimale manier zodat ze kunnen groeien, bloeien en de wereld ontdekken.In de praktijk kan je bij mij terecht voor:•⁠ ⁠Bobath therapie •⁠ ⁠Ontwikkelingsstimulatie •⁠ ⁠Plagiocephalometrie en behandeling van voorkeurshoudingen •⁠ ⁠Psychomotorische therapie (fijne motoriek, grove motoriek en schrijfmotoriek) •⁠ ⁠Orthopedische aandoeningen •⁠ ⁠Autogene drainage (longproblematiek) •⁠ ⁠Typ10Naast Kids&Zoo ben ik samen met een collega ook bezig met ons beweegconcept O-KIDO-KI. Van hieruit organiseren we sportlesjes om kinderen die het motorisch wat moeilijker hebben te stimuleren om te bewegen en te sporten.In mijn vrije tijd ga in graag wandelen met onze hond Pippa en ben ik altijd te vinden voor een partijtje tennis, een dansmomentje en gezellige babbels.In de winter ligt mijn passie bij de sneeuwsport en geef ik ook skilesjes aan kinderen. 

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten