Kinesitherapeuten
Steffi Mestdag
Steffi Mestdag
Hey, Ik ben Steffi.
Hanne Callewaert
Hanne Callewaert

Hallo!

Ik ben Hanne Callewaert, afgestudeerd in 2014 als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen aan de universiteit van Gent. Kort daarna specialiseerde ik me als Bobath-therapeute en in het begeleiden van hydrotherapie en aanleren van zwemtechnieken bij kinderen en volwassenen met en zonder beperking. Verder volgde ik reeds verdiepende cursussen voor ademhalingstherapie, baby-Bobath, zindelijkheidstraining en diverse onderdelen van de psychomotoriek. Sinds april 2015 werk in de praktijk, toen nog in Kruishoutem, en sinds november 2021 heb ik de praktijk overgenomen en gefusioneerd met mijn praktijk in Wetteren. Vertrouwen en plezier zijn volgens mij dé sleutels om een kind het meest efficiënt te laten leren. Dit is dan ook de rode draad bij elke therapie om de individueel afgestemde doelen te bereiken. Ik kijk alvast uit naar een vlotte samenwerking met jou, je kindje en zijn/haar volledige omgeving!
Kelly D’haeze
Kelly D’haeze

Hoi hoi!

Ik ben Kelly D’haeze en ik rondde mijn studies ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ afstudeerrichting pediatrie af in 2019 aan de UGent. Na het afstuderen startte ik onmiddellijk vol enthousiasme met werken  in de praktijk. Ondertussen volgde ik al een aantal bijscholingen om jullie kind nog beter te kunnen bijstaan. Voorbeelden hiervan zijn: Typ10, Multimove, ademhalingstherapie bij baby’s en kinderen met longauscultatie, ontwikkelingsstimulatie bij baby’s en kinderen, psychomotorische diagnostiek, schrijftherapie, blaastraining bij kinderen… Dit academiejaar (2022-2023) start ik ook mijn postgraduaat ‘Pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen’ om zo mijn Bobath-certificaat te halen. Mijn streefdoel is om het kind in samenwerking met zijn/haar leefomgeving te helpen verder openbloeien in hun kunnen en zijn. En dit liefst in een veilige maar ook plezierige omgeving, want motivatie is alles!
Ilona Heremans
Ilona Heremans

Hallo!

Mijn naam is Ilona Heremans. In 2020 studeerde ik af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie musculoskeletale aandoeningen aan de KU Leuven. Nadien werkte ik 1 jaar in een privé-praktijk gericht op algemene kinesitherapie bij volwassenen. In juni 2022 behaalde ik een extra diploma als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen aan de UGent. Met veel enthousiasme vervolledig ik sinds september 2022 het team in Wortegem. Hiernaast kan je me ook terugvinden bij Kids & Zoo in Waregem. Tijdens therapie vind ik het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich goed voelt. Ik kijk ernaar uit om met elk kind op een speelse wijze te kunnen werken aan de hulpvraag. Omdat ik ernaar streef om elk kind op een kwaliteitsvolle manier te begeleiden, vind ik het ook belangrijk om me te blijven bijscholen. Ondertussen behaalde ik al mijn certificaat als Typtien lesgever en volgde ik een opleiding in relaxatie bij kinderen. Ook staan er reeds een aantal opleidingen gepland waaronder ademhalingskinesitherapie bij kinderen en zindelijkheidstraining.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten