Kinderartsen
Dr. Charlotte Bosschaert
Dr. Charlotte Bosschaert
Dr. Bosschaert behaalde haar diploma van arts aan de Universiteit Gent waarna zij haar opleiding tot arts-specialist in de pediatrie volgde. In september 2023 behaalde ze haar erkenning als pediater
Dr. Stéphanie Demeyer
Dr. Stéphanie Demeyer
Dr. Stephanie Demeyer behaalde in 2011 haar diploma van arts aan de Universiteit Leuven, waarna zij haar opleiding als arts-specialist in de pediatrie volgde. In juli 2016 behaalde ze haar erkenning als pediater. Aansluitend startte ze als pediater in het ziekenhuis van Waregem. Dr. Demeyer is algemeen pediater met een bijzondere interesse in maag-darm problematiek en eetstoornissen.
Dr. Heidi Devos
Dr. Heidi Devos
Dr. Heidi Devos studeerde af als arts aan de Universiteit Gent in 1996. Hierna volgde ze een opleiding als arts-specialist in de pediatrie aan de Universiteit Gent en in het universitair kinderziekenhuis Sainte Justine te Montréal, Canada. In december 2001 behaalde ze haar diploma als pediater. Ze heeft een bijzondere interesse in pijntherapie en sedatie bij procedures. Een project dat verder wordt uitgebouwd in het OLV van Lourdes ZH te Waregem.  Tevens is ze ervaringsdeskundige voor kinderen met een leervoorsprong.
Dr. Lieve De Lille
Dr. Lieve De Lille
Dr. Lieve De Lille studeerde af als arts in 1990 en specialiseerde zich erna in de kindergeneeskunde in het UZGent. Ze studeerde af als kinderarts eind 1995. Vanaf 1996 startte ze in het ziekenhuis van Waregem als algemeen pediater. Ze is ervaringsdeskundige op het vlak van autisme en begeleid graag ouders en hun kind met autisme in het zoeken naar gepaste hulp. Verder startte ze in 2021 samen met stad Waregem, en een multidisciplinair team van het ziekenhuis Waregem (diëtiste, kinesist en psycholoog) het project Samen Gezond Groeien op dat kinderen met overgewicht en hun familie begeleidt.
Dr. Hanne Rigolle
Dr. Hanne Rigolle
Dr. Hanne Rigolle behaalde haar diploma van arts aan de Universiteit Gent, waarna zij haar opleiding tot arts-specialist in de pediatrie volgde. In september 2018 behaalde ze haar erkenning als kinderarts. Aansluitend volgde ze aan de Universiteit Gent tot september 2019 een subspecialisatie kinderpneumologie/immunologie.
Dr. Valerie Schamp
Dr. Valerie Schamp
Dr. Valérie Schamp behaalde in 2011 haar diploma van arts aan de Universiteit Gent, waarna zij haar opleiding als arts-specialist in de pediatrie volgde. In december 2016 behaalde ze haar erkenning als pediater. Tijdens haar opleiding specialiseerde ze zich in kindernierziekten (aangeboren aandoeningen van de urinewegen en nieren, broek- en bedplassen…). Tot op heden is zij consulent op de dienst kindernierziekten in het UZ Gent.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten