kids&zoo, een medische praktijk voor kinderen en hun ouders
Trajecten

Trajecten Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Imperdiet massa tincidunt nunc pulvinar sapien et ligula ullamcorper malesuada. Vitae congue mauris rhoncus aenean vel elit scelerisque mauris pellentesque. Viverra mauris in aliquam sem fringilla ut morbi tincidunt. Sit amet mattis vulputate enim nulla. Rhoncus est pellentesque elit ullamcorper dignissim cras tincidunt lobortis feugiat. Posuere lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

bg icon
Ontdek ons aanbod voor :
WORKSHOPS
Learn by practice
EHBO bij baby & kind

EHBO bij baby & kind

22 juni, 2024    
PRIJS
€45,00
In een kinderpraktijk kan EHBO workshop, gericht op baby en kind niet ontbreken. Na afloop van de 3 uur durende workshop ontvang je een attest van Kind&Gezin. De workshop is praktijkgericht en interactief en kost € 45 per persoon. Ideaal voor ouders in spe, jonge ouders en grootouders! Ook de technieken voor volwassenen komen aan bod. Schrijf je snel in als je er graag bij wenst te zijn! Levensreddende handelingen Veelvoorkomende ziektebeelden Trauma/wondzorg Benadering zieke/gewonde kind Verstikking/verslikking Koortsstuipen Intoxicaties Nadien krijg je een handige syllabus via mail waarin alles mooi [...]
Zomerkriebels

Zomerkriebels

4 juli, 2024    
Wat? Sensorisch spel met focus op fijne motoriek Ben jij ook volledig in de ban van sensorisch spel en wil je je kindje wat stimuleren op vlak van fijne motoriek? Tijdens de workshop zomerkriebels gaan onze kleintjes aan de slag met allerlei sensorische materialen. Er worden verschillende spelinvitaties opgesteld die de kindjes op hun tempo kunnen ontdekken en uittesten. De focus wordt gelegd op het stimuleren van de zintuigen, maar ook op het stimuleren van de fijnmotorische en grofmotorische vaardigheden. Een voormiddag vol spelplezier waarbij jouw kindje zich volledig kan [...]
bg icon
Supertoffe en vriendelijke mensen. Heel professionele service. Met liefde voor kinderen en elk op zich liefde voor hun vak! Doe ze verder!
Sammy Naessens
Katrien als osteopate heeft gouden handen en een zachte en doeltreffende aanpak. Vol vertrouwen in haar zorgen, evenals in de praktijk in z’n geheel!
Kelly Jani
Wij hebben een heerlijke zwangerschapsmassage achter de rug - aanrader!
Lisa Pattyn
Vlotte dienstverlening, ik word altijd meteen geholpen!
Michelle Charlet
Zeer goede begeleiding en persoonlijke aanpak!
Pauline Steelandt
Osteopaat Katrien heeft magische handen. Ons kindje van 9 weken sliep slecht en had veel krampjes. na 1 sessie hadden we al een andere baby! Ons kindje voelde zich ook enorm op zijn gemak. Heel dankbaar!
Anne-Sophie B.
Dankzij Kids & Zoo voel ik me als toekomstige ouder perfect geïnformeerd en omringd. Kim zorgt samen met het hele team voor een persoonlijke aanpak in een huiselijke setting. Ik ben alvast fan van dit concept en zou het iedereen aanraden!
Lise Tack
BLOG
Tips & tricks

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten