MOMMY-ME-TIME
bg icon
WAT HOUDT MOMMY-ME-TIME IN?

Ben je zwanger? Even een me-time momentje kan wonderen doen!  Ontdek de verschillende arrangementen;  zwangerschapsmassage, mama massage, antistress arrangement. De massages kunnen al dan niet gecombineerd worden met een gelaatsverzorging. Dit in een heel ontspannen sfeer met kaarsjes, zachte muziek, warm badlinnen, heerlijke massage olie,…  Elke mama verdient ook gewoon een me-time momentje op tijd en stond! Kortom laat je verwennen en ga helemaal ontspannen naar buiten.

Hoe verloopt een zwangerschapsmassage?

Doordat een zwangere vrouw een rugligging beter vermijdt, wordt deze massage in zijlig uitgevoerd. In onze meest gezellig kamertje met de juiste temperatuur, zachte muziekje en kaarslicht heb je alles om even volledig tot rust te komen. Voor de massage gebruiken we de massage olie van Ray; deze olie is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en gevoelige huid.

Vanaf wanneer kan ik een zwangerschapsmassage boeken?

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken tot en met de bevalling. Tijdens de beginfase van een zwangerschap zal een massage al helpen tegen misselijkheid en hoofdpijn. Tijdens de tweede fase zullen zwangerschapsklachten zoals rugpijn, krampen, gezwollenheid, slapeloosheid, hoofdpijn en spierpijnen verholpen worden. Opgezwollen voeten worden bijvoorbeeld verholpen doordat het masseren de bloedcirculatie verbetert en het masseren van de onderrug zal overbelasting van deze spieren verlichten.

 

Wat houdt een anti stress arrangement in?

Een zalige massage van gelaat, nek en schouders, met aansluitend een (basis) gelaatsverzorging met de natuurlijke producten van RAY.

 

Kan ik een massage cadeau doen?

Heel zeker. In de webshop kun je bij ‘cadeaubonnen’ een bon bestellen. Vermeld bij de opmerking het adres van de ontvanger. We zenden de bon gratis voor je op. Het is uiteraard ook mogelijk om de bon te komen ophalen in de praktijk!

Meet Stephanie!

 

 

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten