EEN DIETIST VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN
bg icon
WAARVOOR KUN JE BIJ ONZE DIETISTE TERECHT?

Voeding tijdens zwangerschap en/of borstvoeding?

Zijn er bepaalde supplementen die noodzakelijk zijn? Welke tips helpen tegen misselijkheid en/of reflux. Je twijfelt over producten die je zonder zorgen kan eten tijdens je zwangerschap en/of tijdens het geven van borstvoeding. Of wens je graag advies bij een koemelkvrij dieet?

Voedingsadvies na de zwangerschap?

Zwanger zijn, het doet wat met je lichaam. Het is belangrijk om nadien terug gezond te eten zodat je herstel wordt bevordert. Een goed voedingspatroon zal ook helpen om je lichaam sneller terug in balans te krijgen. Ook hierbij kan onze diëtiste helpen.

Onze diëtist gaat samen met jou op zoek gegaan naar een haalbare levensstijl zonder restricties. Centraal in deze begeleiding staat het opnieuw leren luisteren naar je lichaam. Onze diëtiste gaat niet voor “quick fixes” maar leert je een aanpak aan die je vooruithelpt op de lange termijn.

 

Waarvoor kun je terecht bij onze diëtiste?

Volwassenen leer ik opnieuw vertrouwen op hun eigen lichaam, door te luisteren naar je lichaamssignalen. Geen ‘quick fixes’, maar wel samen zoeken naar wat voor jou haalbaar is, passend in je eigen context.

Wat betekent gewichtsneutraal precies?

Een gewichtsneutrale aanpak betekent dat er geen focus ligt op het gewicht. Ik ben een diëtiste die zonder weegschaal werkt. Ik streef altijd naar gedragsverandering op lange termijn. Mijn achtergrond van mijn studies in Toegepaste Psychologie, zorgt ervoor dat ‘mindset’ de nodige focus krijgt.
Gewichtsneutraal is een cruciaal element in mijn begeleiding als diëtist.

Tarieven en terugbetaling

Een gesprek bij onze diëtiste kost 60 euro en duurt minstens een uur.
De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Meer informatie kan verkregen worden bij je eigen mutualiteit. Ik beschik over een RIZIV-nummer.
Er is geen doorverwijzing nodig van een arts.

Maak kennis met onze diëtiste Helena!

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten