Event

Workshop DIY Natural Baby & Mama Care

Workshop DIY Natural Baby & Mama Care

Wanneer

1 februari, 2023    
19:00 - 22:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

#_LOCATIONLINK
#_LOCATIONFULLLINE

Evenement type

#_LOCATIONMAP{100%,0}

In deze workshop leer je jouw huid én die van de baby verzorgen op een duurzame en verantwoorde manier. Zonder dat dit je een fortuin gaat kosten natuurlijk; een kind opvoeden is al duur genoeg. Bij Marion Maakt gebruiken we steevast 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Met liefde en respect voor je huid én de planeet.

Wat leer je maken?

In de workshop Natural Baby & Mama Care leer je 3 producten maken. Deze neem je na afloop van de sessie mee naar huis, in een herbruikbare verpakking, of course!

 1. Multifunctionele balsem
  Onze Body Butt Bath balsem voor baby of Belly Boobie Body balm voor mama is zoals je leest multifunctioneel!Het is een rijke balsem met een verzorgende prebiotica. Deze balsem is te gebruiken bij: rode en geïrriteerde plekjes, luieruitslag, tepelkloven, striemen (buik + borsten), droge en gesprongen lippen. BONUS: bruikbaar als badolie
 2. Reinigende melk
  Zeg vaarwel tegen vochtige doekjes met onze reinigende melk! Je leert liniment maken, een mengeling van kalkwater en olijfolie dat ervoor zorgt dat de billetjes van je baby niet enkel verzorgd maar ook heerlijk zacht worden en blijven.
 3. Hydraterende lotion
  Met onze mommy tummy lotion hydrateer je zowel je eigen huid als die van je kindje.bDeze lotion trekt snel in je huid en kan over je volledige lichaam gebruikt worden. BONUS: werkt ook perfect ter preventie van zwangerschapsstriemen!

Praktisch
In deze 3 uur durende workshop krijg je:

 •  de ingrediënten om bovengenoemde producten te maken;
 • informatie en uitleg;
 • tips en tricks;
 • drie zelfgemaakte producten in herbruikbare verpakking;
 • een uitgebreide infobundel;
 • en versnaperingen en drankjes.

De totaalprijs die je betaalt voor deze workshop is 79 euro. Inschrijven kan door een ticket aan te kopen in de webshop. Reserveer snel je plekje, want de plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers! Indien er minder dan 8 inschrijvingen zijn, zal de workshop een andere datum plaatsvinden.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten