MOMMY-ME-TIME
bg icon
WAT HOUDT MOMMY-ME-TIME IN?

Ben je zwanger of recent bevallen van je kindje? Even een me-time momentje kan wonderen doen!  Ontdek de verschillende arrangementen;  zwangerschapsmassage, mama massage, antistress arrangement. De massages kunnen al dan niet gecombineerd worden met een gelaatsverzorging. Dit in een heel ontspannen sfeer met kaarsjes, zachte muziek, warm badlinnen, heerlijke massage olie,…  Elke mama verdient ook gewoon een me-time momentje op tijd en stond! Kortom laat je verwennen en ga helemaal ontspannen naar buiten.

Hoe verloopt een zwangerschapsmassage?

Doordat een zwangere vrouw een rugligging beter vermijdt, wordt deze massage in zijlig uitgevoerd. In onze meest gezellig kamertje met de juiste temperatuur, zachte muziekje en kaarslicht heb je alles om even volledig tot rust te komen. Voor de massage gebruiken we de massage olie van Ray; deze olie is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en gevoelige huid.

Vanaf wanneer kan ik een zwangerschapsmassage boeken?

Een zwangerschapsmassage kan vanaf 14 weken tot en met de bevalling. Tijdens de beginfase van een zwangerschap zal een massage al helpen tegen misselijkheid en hoofdpijn. Tijdens de tweede fase zullen zwangerschapsklachten zoals rugpijn, krampen, gezwollenheid, slapeloosheid, hoofdpijn en spierpijnen verholpen worden. Opgezwollen voeten worden bijvoorbeeld verholpen doordat het masseren de bloedcirculatie verbetert en het masseren van de onderrug zal overbelasting van deze spieren verlichten.

 

Hoe verloopt een mama massage?

Een massage na de bevalling richt zich op jouw nek, schouders en armen, je bekken en je buik, maar vaak worden ook je handen, voeten en benen meegenomen. We maken gebruik van een ontspannende olie & warm badlinnen.

Voordelen:

  • Met een massage verhoog je namelijk de bloedsomloop en zorg je voor een snellere afvoer van overtollig vocht en van afvalstoffen.
  • Het kan een positief effect hebben op je hormoonregulatie en daaruit voortvloeiend op je melkproductie.
  • Een moment voor jezelf, er wordt even voor jou gezorgd, jij hoeft niet te zorgen.
  • Emotioneel herstel

 

Vanaf wanneer kan ik een mama massage boeken?
  • Vanaf 4 weken na de bevalling
  • Keizersnede: vanaf 6 weken na de bevalling
  • Voor elke mama, ongeacht hoe oud je kindje al is
Wat houdt een anti stress arrangement in?

Een zalige massage van gelaat, nek en schouders, met aansluitend een (basis) gelaatsverzorging met de natuurlijke producten van RAY.

 

Kan ik een massage cadeau doen?

Heel zeker. In de webshop kun je bij ‘cadeaubonnen’ een bon bestellen. Vermeld bij de opmerking het adres van de ontvanger. We zenden de bon gratis voor je op. Het is uiteraard ook mogelijk om de bon te komen ophalen in de praktijk!

Meet Stephanie!

 

 

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Kids&Zoo, workshops, nieuwe producten en meer!

Being a parent is learning about strengths you didn’t know you had…and dealing with fears you didn’t know existed.

Linda Wooten